DIY: rètol de benvinguda

Com ja us hem comentat anteriorment a la web i a les xarxes socials (feu una ullada al nostre Instagram i Facebook, que us agradaran ;-)), nosaltres som molt de reutilitzar coses velles i fer que sorgeixi la màgia amb una mica d’amor i una mica més de temps. En aquest cas, us ensenyem un quadret per penjar a l’entrada de casa (o a la cuina, potser) per a donar la benvinguda als vostres convidats. És molt fàcil de fer i requereix de poques eines i materials (per tant, molt barat).

Aquí us deixem les fotos del projecte. Esperem que us agradi!

 

Comencem per tallar una fusta vella a la mida que et vagi bé (sí, tinc debilitat per guardar fustotes per si de cas…)

 

 

Un cop tallada, li posem una capa de pintura (jo faig servir chalk paint, perquè em dona una textura que m’agrada, cobreix molt i no necessita imprimacions ni “lijats” previs)

 

 

Com que no tinc massa traça a fer caligrafia, vaig imprimir el meu text en una que m’agradava i la vaig calcar (però si ets del que tens bona lletra, endavant i fes-ho directament)

 

 

 

 

Un cop calcalda, serà molt fàcil resseguir-la amb pintura. Bé, molt fàcil, tampoc… (però no ho facis amb un rotulador que quedarà lleig!)

 

 

 

 

Amb la pintura ben seca, passe’m al moment “lija”. Aquí es tracta de donar-li un punt d’envellit, però que quedi bastant real (just en els racons que amb el pas del temps s’aniria raspant la pintura)

 

 

Ara ja li podem fer el forat amb un trepanador (per on passarem el fil ferro del pot)

 

 

Jo vaig prefer posar-li una cadeneta rústica per pernjar-lo, però també li pots posar només un ganxo de penjar (encara que l’efecte és molt diferent)

 

 

En un pot d’una mida que vagi bé amb la fusta, li poses unes voltes de filferro

 

 

Passes el filferro pel forat i el lligues ben fort al darrera

 

 

… I ja està!