Perquè tot te un inici…

I el nostre es remunta uns 15 anys enrera, quan a les tres germanes se’ns va posar al cap buscar una casa gran i bonica on poder passar les vacances tots junts (amb nens i marits inclosos, és clar!).

Va ser una època molt divertida, ja que marxàvem el cap de setmana a veure pobles, cases, llocs i fèiem quilòmetres i quilòmetres…

En algunes ocasions, només baixar del cotxe ja sabíem que aquell lloc no seria l’escollit (perquè feia pudor o hi havia una carretera just al davant o una granja que ens tapava tota la vista). En d’altres, la ubicació era bona, però la casa era massa petita (ens calien quatre habitacions com a mínim), massa cara o massa vella i destrossada… Fins i tot, en alguna ocasió ens la van “robar” als morros! (en aquell temps es venia tot molt ràpid).

Però finalment, un dia la Marina va trobar un vell magatzem a un poblet prop de Cervera. Vam anar a visitar-lo i els ulls se’ns van obrir com taronges. Ja ens hi vèiem (i mira que el lloc no estava massa bé), perquè tenia un encant especial i a més, tenia el jardí que també demanàvem (sí, volíem moltes coses nosaltres!).

                                                         

Li vam comprar al Jaume (el nostre estimat veí que sempre ens ajuda!) i vam començar a fer unes obres que es van allargar més del que pensàvem per un mal professional.

Per sort vam contactar amb uns constructor de la zona que va ser qui ens va acabar de restaurar casa nostra (gràcies Toni, per salvar-nos!).

Però va arribar el dia en què vam poder anar a passar la primera Setmana Santa. Encara faltaven moltes coses per acabar, però va ser tan emocionant…

Amb el temps hem acabat la casa i hi hem anat portant amics, perquè descobreixin aquest lloc de món tan especial que és la Segarra. Ningú no n’ha sortit mai decebut!

I ara, també volem compartir aquest espai amb qui vulgui venir a visitar-nos.

Us animeu?

Tags:
,